Nieuws

 


Disclaimer

 
ESF - Actie J2

OPNIEUW MOGELIJKHEID VOOR 40% VOOR STAGEVERGOEDINGEN IN DE LUCHTVAART!

 

In 2011 hebben 19 bedrijven via het Sectorfonds Luchtvaart 40% subsidie kunnen aanvragen over de loonvergoedingen van jongeren die stage lopen in de luchtvaart. En dit jaar bestaat die mogelijkheid opnieuw! Hieronder hebben we de belangrijkste informatie voor deze subsidie voor u op een rij gezet.

 

 

ESF-J2

De subsidie wordt gegeven uit het Europees Sociaal Fonds (kortweg: ESF) Actie J2. Dit is een regeling die zicht richt op het voorkomen van jeugdwerkloosheid en het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt van jongeren.

 

Subsidiabele doelgroep

Jongeren in de leeftijd van 16 t/m 26 jaar die in de luchtvaartsector en in de luchtvaart stage hebben gelopen in de periode juli 2011 t/m maart 2012 én die daarvoor een stagevergoeding hebben ontvangen. Het hoogst genoten opleidingsniveau van de jongere mag maximaal MBO-4 niveau zijn. Stagiaires vanuit het HBO of de universiteit zijn niet subsidiabel.

 

Subsidie

Als werkgever van de stagiaire komt u in aanmerking voor 40% subsidie over de stagevergoeding die u aan de stagiair hebt betaald. De stagevergoeding gaat alleen over de maanden die binnen de projectperiode vallen.

 

 

Voorwaarden

  • De projectperiode waarbinnen (een deel van) de stage moet vallen, loopt van juli 2011 t/m maart 2012;
  • De stagiaires mogen minimaal 16 jaar en maximaal 26 jaar oud zijn tijdens de stageperiode;
  • U dient kopie loonstroken te overleggen voor de subsidiabele maanden;
  • U dient een kopie van de stageovereenkomst te overleggen;
  • De stagiaire dient zelf een deelnemerverklaring te ondertekenen waarin ondermeer het hoogst genoten opleidingsniveau wordt aangegeven.

 

Heeft u binnen de projectperiode jongeren met een stage in uw organisatie gehad? En beschikt u over de juiste documenten om dit aan te tonen? Neem dan de volgende stap:

 

U stuurt de ingevulde en ondertekende deelnemersverklaring met kopie loonstroken, kopie stageovereenkomst en kopie ID-bewijs op naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wanneer alle documenten voldoen aan de gestelde eisen neemt het Sectorfonds Luchtvaart uw aanvraag in behandelen en nemen zij contact met u op om u te informeren over het verdere verloop van het subsidieproces.

 

Kosten

De kosten voor de subsidie bedragen 10% de subsidie die het Sectorfonds Luchtvaart aan u uitkeert. Het Sectorfonds Luchtvaart brengt dit bedrag in rekening bij de subsidie-uitkering, en alleen als er sprake is van een subsidie-uitkering.

 

Meer informatie

Wanneer het bovenstaande uw interesse heeft gewekt, maar u toch nog vragen heeft. Stelt u deze vragen dan per mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Wilt u gelijk deelnemen? Klik dan hier.

 

 

 


www powerpoint org
writing your dissertation swetnam
written book reports
www write an essay for me
written essay papers
writing your dissertation
written dissertation
writing your masters thesis
written papers
written essay papers
writing your dissertation introduction
written personal statement
written essays
written paper
writing will
writing your mba dissertation
writing your literature review dissertation
writing your doctoral dissertation
written essays
writing winning thesis or dissertation a?? 3rd 12
writing your dissertation proposal
writing your college admissions essay
writing your thesis
writing your phd literature review